Muja doktor


Muja ishte në depresion, në asi depresioni që në kokë iu shfaqen dy zëra.
Zëri i parë ishte i qetë dhe e ngushëllonte:
- “Mujo, nuk ka arsye për këtë lloj depresioni, ishte vetëm seks pa emocion. Ju nuk jeni as mjeku i pari e as i fundit që është “kapur” me pacientet e tyre. Dhe pas të gjithave, ju nuk jeni në një lidhje të vazhdueshme, kështu që ju nuk mund të thoni se e keni tradhtuar dikë… Në fund të fundit, mjekët bëjnë atë, ajo tani është normale… Relaksohu o plako, këto rastet “për një natë,” janë tërësisht të zakonshme…”
Kurse zëri tjetër i kujtoi atij:
- “Mujo, ju jeni një veteriner …”

I smuri dhe doktori


I semuri: dua dicka qe te jetoj me shume?
Doktori: Martohu atehere.
I semuri: Mendon qe kjo gje do te m’ ndihmon?
Doktori: Jo , por do te ndalonit deshiren per te jetuar !!

Pozitat gjatë seksit


Anglezi, Francezi dhe Shqiptari bisedojnë për pozitat gjatë seksit që ju pëlqejnë më shumë.
Anglezi: “Mua më pëlqen të jem sipër, që të ja shoh fytyrën e bukur.”
Francezi: “Mua më pëlqen kur ajo është sipër, të shikojë gjinjtë.”
Shqiptari: “Mua më pëlqen nga prapa, që të shoh ndeshjen.”

keep looking »